Bezettingsagenda

Reviews

Aanbieding :
19-20 mrt vrij. prijs in overleg
 
 
Voor contactgegevens
of contact formulier klik hier

 

Maaltijden bij seminars en trainingen

Onze keuken is internationaal van karakter en uitsluitend vegetarisch. De groenten komen zo veel mogelijk uit de regio en we werken met vooral verse biologische producten. De maaltijden worden door ons met veel liefde en zorg bereid.

We houden graag rekening met uw dieet, maar verzoeken u uw dieet minimaal 1 week van tevoren door te geven.

Koffie en thee is de gehele dag onder handbereik. Verder staan op de kaart: witte en rode wijn, Alfa-bier, jus d’orange, appelsap, bosbes-appelsap, spa-rood. Eventueel andere drankjes kunnen we in overleg schenken.

Ontbijt: Broodmaaltijd met diverse soorten beleg, muësli, yoghurt, karnemelk, melk, koffie en thee en fruit, en soms ook een gekookt eitje.

Lunch: Zelfgemaakte verse soep met een rijkgevulde salade, broodmaaltijd met diverse soorten beleg, karnemelk, melk, koffie, thee en fruit.

Diner (3 gangen): Voorgerecht:  Ëén van onze heerlijke eigengemaakte soepen.  

Hoofdgerecht: rijst of aardappelen, pasta of een andere graanproduct, een zelfgemaakt hartig gerecht (zoals quiche, notengroenten-balletje, curry's), verse groenten met een bijbehorende saus en een salade of een andere specialiteit van het huis.

Dessert: een ambachtelijk bereid lekker toetje!

We gaan ervan uit dat de groep zelf de tafel dekt, afruimt en afwast (er zijn twee vaatwasmachines aanwezig). Tegen meerprijs kunnen de medewerkers van De Elegast dit van u overnemen. Voor prijzen zie tarieven.