BEZETTINGSAGENDA

Wegens Annulering weekend 8-10 mrt vrij voor € 800 ,- 
 
Voor contactgegevens
of contact formulier klik hier

 

Seminars en trainingen

De Elegast kan u meerdaags, geheel verzorgd verblijf aanbieden, in de sfeervolle kloosterzaal, met overnachting in de authentieke slaapzaal van het voormalige meisjesinternaat.

De accommodatie is zeer geschikt voor en wordt erg gewaardeerd door yoga- en meditatiegroepen, koren, lichaamswerk, teambuilding en andere trainingsgroepen gericht op persoonlijke ontwikkeling en het groepsproces.

De Elegast bevindt zich in het gebouw van woon-werkgemeenschap De Refter. Alle ruimtes van de Elegast bevinden zich op dezelfde verdieping en zijn rolstoeltoegankelijk. U heeft de beschikking over de hele accommodatie en u deelt die niet met andere gasten.

De vegetarische maaltijden worden met veel passie bereid door uw gastheer en gastvrouw Paul en Karin, met eerlijke verse producten. U heeft dus alle tijd en ruimte om u te richten op uw programma.

Voor huur van de accommodatie geldt voor het weekend een minimaal aantal van 15 personen. Door de week hanteren we een minimaal aantal van 8 personen. Verblijf van kleinere groepen is ook mogelijk, maar daarbij brengen we extra kosten in rekening, afhankelijk van het aantal gasten en dagen.

Het gebouw de Refter gelegen op de stuwwa