Bezettingsagenda

Reviews

Aanbieding :
19-20 mrt vrij. prijs in overleg
 
 
Voor contactgegevens
of contact formulier klik hier

 

Seminars en trainingen

De Elegast kan u meerdaags, geheel verzorgd verblijf aanbieden, in de sfeervolle kloosterzaal, met overnachting in de authentieke slaapzaal van het voormalige meisjesinternaat.

De accommodatie is zeer geschikt voor en wordt erg gewaardeerd door yoga- en meditatiegroepen, koren, lichaamswerk, teambuilding en andere trainingsgroepen gericht op persoonlijke ontwikkeling en het groepsproces.

De Elegast bevindt zich in het gebouw van woon-werkgemeenschap De Refter. Alle ruimtes van de Elegast bevinden zich op dezelfde verdieping en zijn rolstoeltoegankelijk. U heeft de beschikking over de hele accommodatie en u deelt die niet met andere gasten.

De vegetarische maaltijden worden met veel passie bereid door uw gastheer en gastvrouw Paul en Karin, met eerlijke verse producten. U heeft dus alle tijd en ruimte om u te richten op uw programma.

Voor huur van de accommodatie geldt voor het weekend een minimaal aantal van 15 personen. Wegens corona crisis staan wij kleinere groepen ook toe. De prijs wordt dan wel per iets verhoogd. Door de week hanteren we een minimaal aantal van 8 personen. Verblijf van kleinere groepen is ook mogelijk, maar daarbij brengen we extra kosten in rekening, afhankelijk van het aantal gasten en dagen.

Het gebouw de Refter gelegen op de stuwwa