Bezettingsagenda

Reviews

Aanbieding :
19-20 mrt vrij. prijs in overleg
 
 
Voor contactgegevens
of contact formulier klik hier

 

Accommodatie bij seminars en trainingen

Door het bijzondere gebouw waarin het zich bevindt en de gemoedelijke sfeer van de ruimtes is de Elegast een unieke plek om intensief met elkaar bezig te zijn en maar ook om op tijd te stoppen, rust te nemen en alles te laten bezinken.

De zaal 

De zaal bestaat uit twee lichte sfeervolle ruimtes, te scheiden door een schuifwand. De afmetingen bedragen in totaal 14,5 x 7,5 m.

De grootste ruimte (het voorste gedeelte) beslaat twee derde van dit oppervlak, in dit gedeelte wordt meestal de training/workshop gegeven. Dit gedeelte kan voor vele activiteiten gebruikt worden zoals: overleg, lezing, meditatie, yoga, lichaamswerk, biodansvechtsporten, theatersport, koren.  Het blauwe tapijt kan opgerold worden, daaronder ligt een betegelde vloer.

 

In het achterste gedeelte wordt de maaltijden genuttigd en is er een zithoek. Er ligt een mooie betegelde vloer, in het voorste gedeelte voorzien van oprolbare vloerkleden. Verder zijn er meditatiekussens en yogamatjes aanwezig. Er zijn extra zitmatrassen en 12 extra 1 persoonsmatrassen aanwezig voor gebruik in de zaal.

Aangrenzend aan de dagzaal is een terras aanwezig.

Huren van extra ruimtes behoort tot de mogelijkheden. Zo is de bibliotheekzaal geschikt voor repetities van koren, of voor meditaties.

Omdat de accommodatie zich in een gebouw bevindt waar mensen wonen, is de accommodatie helaas niet geschikt voor activiteiten die geluidsoverlast kunnen geven zoals een workshop met djembés.

Overnachting

Er is plaats voor maximaal 28 personen voor overnachting. In de chambrettezaal kunnen maximaal 19 mensen slapen (1 tweepersoonsbed en 18 ëënpersoonsbed). Daarnaast zijn er 6 kleine slaapkamertjes: drie met een éénpersoonsbed en drie met een stapelbed. Voor een uitgebreide beschrijving van onze accommodatie zie link.