BEZETTINGSAGENDA

Wegens Annulering weekend 8-10 mrt vrij voor € 800 ,- 
 
Voor contactgegevens
of contact formulier klik hier

 

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van verblijf in De Elegast? Neem dan gerust contact op!
Mail, Bel maar gelieve niet appen ivm privacy.
 
 
De Elegast
Rijksstraatweg 37
6574 AC UBBERGEN
tel. 06-51097937
 
 
E-mail: de_elegast@yahoo.com of 

Voor reserveringen kunt u ook het formulier hieronder invullen (of mailen).

Voor Walk of Wisdom lopers of individuele overnachtingen, graag mailen naar ons met melding van datum dat je bij ons wilt overnachten.

In het weekend is het bij ons vaak niet mogelijk wegens bezetting van een groep. Tot 8 maart is het wegens vakantie niet mogelijk om bij ons te overachten.

 

VIERDAAGSE WANDELAARS:

HELAAS WE ZIJN AL VOL VOOR 2024!

De Elegast is open voor vrouwelijke vierdaagse wandelaars. We liggen zo 2,5 km af van de startplaats af, de Wedren. De vroege ochtend/nacht bus stopt voor onze deur die je dicht naar de wedren brengt.  

Je bent welkom vanaf maandagmiddag (eventueel zondagmiddag) en je kunt verblijven tot vrijdag. Een lekker ontbijt, een zelf samengestelde lunch is in de prijs inbegrepen. Gezellig mee dineren is ook mogelijk. Onze drie gangen menu is vegetarisch en biologisch, bereid met enkel verse producten. Kortom een heerlijke gezonde voedzame maaltijd.

€ 250,- voor vier nachten in de chambrette zaal, inclusief lakenset en badhanddoek. Je hebt dan een bed, wastafel een kast. Er kunnen 18 mensen in de chambrette zaal slapen

€ 80,- extra voor klein kamertjes met éénpersoonsbed, met raam

€ 60,- extra voor klein kamertje met éénpersoonsbed zonder raam.

Diner € 20,- per keer.

Koffie en thee onbeperkt aanwezig. De prijs is inclusief ontbijt en lunchpakket.

Agenda

De volgende weekenden zijn opengestelde voor geinteresseerden die een keer in onze bijzonder accommodatie willen verblijven.

Slow living weekenden  in 2023 gegeven door Karlijn Jacobs  
8-10 december
 
Slow living weekenden in 2024
26-28 januari
5-7 april
9-12 mei (vanaf donderdag, hemelvaartweekend)
 
Kijk op haar website www.karlijnjacobs.nl  en maak via Karlijn een reservering.

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 


Gastvrouw en -heer van De Elegast zijn Karin en Paul. Zij koken ook voor de gasten.

Paul coördineert daarnaast het onderhoud en doet de boekhouding.

Karin is verantwoordelijk voor de boekingen, administratie en inkoop.


Zo bereikt u De Elegast

 

 

De Elegast bevindt zich in woon-werkpand De Refter in het heuvelachtig dorpje Ubbergen, zo'n 3 km ten oosten van Nijmegen. Gebruik Google maps en type het adres in: Rijksstraatweg 37, 6574 AC Ubbergen.


Buslijn 80 richting Millingen stopt voor de deur, halte De Refter.
Vanaf Centraal Station Nijmegen duurt de busreis circa 10 minuten. Door de week en op zaterdag gaat de bus 2 keer per uur (.23 en .53 vanaf station Nijmegen). Na 20:00 uur en op zondag één keer in het uur (.23) vanaf station Nijmegen naar de Refter.
Vertrek vanaf de Refter naar station Nijmegen door de week en op zaterdag steeds om .10 en .40. Na 20:00 en op zondag om .34.

Bekijk om zeker te zijn van vertrektijden de dienstregeling

Alternatieve route openbaar vervoer:
U kunt vanaf Centraal Station ook Lijn 3 of 4 nemen naar de St. Maartenskliniek. Deze doet er circa 15 minuten over. Daarna loopt u in ongeveer 8 minuten door het bos naar De Refter. Er vertrekt ongeveer ieder kwartier een bus van het station naar de St. Maartenskliniek.
Vanaf de halte St. Maartenkliniek vervolgt u de weg enkele tientallen meters. Neem de eerste weg naar rechts. Deze gaat met een bocht rechts/links naar beneden. Bij het eerste kruispunt, met een onverhard (fiets)pad, gaat u naar rechts. Dit pad (links aanhouden) gaat na circa 100 meter steil naar beneden. Bij de T-splitsing met een verharde weg gaat u links; u ziet de Refter recht voor u. Ga op de volgende T-splitsing naar rechts. De ingang van de Refter is na enkele tientallen meters aan uw linkerhand.
(Deze route is moeilijk te lopen met een zware koffer vanwege het steile bospad, wel te doen met een draagbare tas of rugzak).

Met de auto: ( zie kaartje)
 

Parkeren
Op het terrein van de Refter zijn helaas beperkte parkeermogelijkheden. Voor gasten van De Elegast zijn vijf parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein: aan uw rechterhand zodra u de oprit oprijdt. Daarnaast is er parkeergelegenheid langs de Rijksstraatweg, tegenover de inrit. U kunt ook 400 meter doorrijden richting Beek. Daar bevindt zich een aantal parkeervakken met meer parkeerruimte.

 

Privacy verklaring

We doen ons best om je privacy te waarborgen.
Dit betekent onder meer dat wij: zorgvuldig omgaan met je persoonlijke gegevens en ervoor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot deze gegevens.
Wij zullen deze gegevens ook nooit aan derden verstrekken.