BEZETTINGSAGENDA

 
Voor contactgegevens
of contact formulier klik hier

 

De accommodatie

De accommodatie leent zich goed voor bijeenkomsten waarbij het groepsgevoel belangrijk is. Dit komt mede door dat men slaapt in de authentieke chambrettezaal waardoor de privacy beperkt is. Bovendien bevindt de accommodatie in een woonwerkgemeenschap waarin het groepsgevoel ook een belangrijke rol speelt. Er zijn ook nog 6 kleine slaapkamertjes, 3 met een éénpersoonsbed en 3 met een stapelbed. In totaal zijn er 28 slaapplaatsen. Voor uitgebreide beschrijving zie hier,


Er is een ruime woon-, huiskamer die met een harmonicadeur in tweeën kan worden gesplitst. De zithoek bestaat uit 2 driepersoons en 2 tweepersoons zitbanken. Aangrenzend is er een terras aanwezig.  De accommodatie heeft onder meer een royaal ingerichte keuken, zodat groepen er goed uit de voeten kunnen, voor meer info van de ruimtes klik hier.

 

 

Er kunnen balspelen of andere activiteiten gedaan worden op het betegelde voormalige tennisveld. Spelmateriaal of speeltoestellen voor kinderen zijn niet aanwezig. Aangrenzend is er een klein kampvuurveldje. De groep dient zelf voor hout te zorgen.

De Elegast is een prachtige uitvalbasis voor wandelingen of fietstochten in de omgeving, de bossen van Berg en Dal en de Ooijpolder liggen allemaal binnen loopafstand. Nijmegen één van de oudste steden van Nederland ligt op drie km afstand. Lees meer....

Voorzieningen

Gratis draadloos wifi is aanwezig. Ook een geluidsinstallatie (DVD- en CD-speler en bluetooth (op verzoek)) is aanwezig. 

Daarnaast kunt u yogamatjes en meditatiekussens gebruiken.

Zitbanken kunnen we op verzoek bijplaatsen. U kunt een beamer of smart tv bijhuren ( resp. € 12,50).